Επιλογή Σελίδας

Δικαιολογητικά ορκωμοσίας – Προθεσμία υποβολής

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ

Οι φοιτητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ορκωμοσία στις 24/7/2024, θα πρέπει να καταθέσουν ή να στείλουν με courier (ΟΧΙ ταχυδρομικά) μέχρι τις 3/7/2024 τα παρακάτω δικαιολογητικά, στην διεύθυνση:

 

Γραμματεία Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Βιόπολις 41500, Λάρισα, τηλ. επικοινωνίας 2410 565271 «Έγγραφα Ορκωμοσίας»

 

ΠΡΟΣΟΧΗ (Αφορά στους φοιτητές που δεν ολοκλήρωσαν τις ακαδημαϊκές τους υποχρεώσεις): Οι φοιτητές που οφείλουν μαθήματα για την λήψη του πτυχίου τους, αλλά εκτιμούν ότι θα εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στην εξεταστική Ιουνίου 2024 να στείλουν email (από τον ιδρυματικό τους λογαριασμό, όχι από τον προσωπικό τους) ως τις 2/7/2024 στο  g-bio@uth.gr (email της Γραμματείας) με τα μαθήματα που χρωστούν και το κινητό τους τηλέφωνο.

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. ΑΙΤΗΣΕΙΣ

α) ΑΙΤΗΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ

β) ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ Ή ΜΗ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΥΡΟΥ (συμπληρώνεται σε κάθε περίπτωση)

    Σε περίπτωση που στην αίτηση επιλέξουν την έκδοση του πτυχίου σε πάπυρο, πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού 4,96 ευρώ στον Λογαριασμό του Παν/μίου Θεσσαλίας στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας:  201/480616-64 (ΙΒΑΝ GR58 0110 2010 0000 2014 8061 664).

* Στο καταθετήριο πρέπει να αναγράφεται οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο του φοιτητή.

   Το αντίγραφο της κατάθεσης του παραπάνω ποσού πρέπει οι φοιτητές να το προσκομίσουν (ή αποστείλουν) στην Γραμματεία μαζί με όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά της ορκωμοσίας.

γ) ΑΙΤΗΣΗ  ΕΚΔΟΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΠΛΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ. (Εάν από τα μαθήματα επιλογής της β’ ομάδας (δείτε το link: https://bio.uth.gr/certificate-in-education/) οι φοιτητές έχουν περάσει περισσότερα από δύο μαθήματα επιλογής, σημειώνουν στην αίτηση τα δύο μαθήματα που θέλουν να αναγράφονται στο πιστοποιητικό)

δ) ΑΙΤΗΣΗ  ΕΚΔΟΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΕΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ε) Οι φοιτητές που συγκεντρώνουν από τα μαθήματα επιλογής πάνω από 36 ECTS μονάδες μπορούν, εφόσον το επιθυμούν (δεν είναι υποχρεωτικό), να επιλέξουν με ΑΙΤΗΣΗ τους εκείνα τα οποία θέλουν να μην προσμετρηθούν στον βαθμό πτυχίου. Σημειώνουμε ότι τα επιπλέον μαθήματα, που δεν προσμετρώνται στον βαθμό πτυχίου, αναγράφονται στο Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας και στο Παράρτημα Διπλώματος. Όσα μαθήματα επιλογής είχαν δηλωθεί και δεν έχουν προβιβάσιμο βαθμό δεν αναγράφονται στην αναλυτική και στο Παράρτημα Διπλώματος.

 

  • Οι αιτήσεις να είναι συμπληρωμένες στον υπολογιστή όχι χειρόγραφα.
  • Το ονοματεπώνυμο στις αιτήσεις να είναι γραμμένο με πεζά γράμματα (μικρά όχι κεφαλαία).
  • Οι φοιτητές που μετακινήθηκαν με ERASMUS + το σημειώνουν στην αίτηση ορκωμοσίας.

 

  1. Φοιτητική ακαδημαϊκή ταυτότητα ή -σε περίπτωση απώλειας- σχετική υπεύθυνη δήλωση απώλειας/κλοπής μέσω της υπηρεσίας gov.gr στο link: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses 

 

  1. Ηλεκτρονική Αίτηση αποφοίτου στο γραφείο Διασύνδεσης στο link: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=cL-AMcwX9kSQpFyUdmJSlf3T5WxMD7JHj-5rmsdM5EZUNjcySVVNWFlaNFBSUVNWS0NIRjM5WkkxQS4u

*Η συμπλήρωση της αίτησης είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ

 

  1. Ερωτηματολόγιο αποφοίτου

 

  1. Οι φοιτητές θα πρέπει:

α) να έχουν καταθέσει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την πτυχιακή τους εργασία στην Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο libthesis@uth.gr. Όσοι θα παρουσιάσουν την πτυχιακή τους εργασία στις 8-9/7/2024 θα πρέπει να καταθέσουν αμέσως μετά την παρουσίαση την πτυχιακή τους εργασία στην βιβλιοθήκη.

β) να έχουν ρυθμίσει τις εκκρεμότητές τους με την Βιβλιοθήκη (π.χ. επιστροφή βιβλίων που δε δικαιούνται, καταβολή χρηματικών οφειλών), ούτως ώστε η Γραμματεία να μπορεί να παραλάβει τα σχετικά πιστοποιητικά από την Βιβλιοθήκη.

 

 

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση σε word πατήστε εδώ.