Επιλογή Σελίδας

Δράσεις Πολιτισμού στο Π.Θ.

Καλλιτεχνικές Ομάδες Π.Θ.

Η θεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ‘Τρίτος Όροφος‘ δίνει την ευκαιρία στους/στις φοιτητές/τριες να γνωρίσουν την τέχνη του θεάτρου, να δουλέψουν ομαδικά και να ανακαλύψουν τις εκφραστικές τους δυνατότητες με όχημα το θεατρικό παιχνίδι και τον αυτοσχεδιασμό.

Πολιτιστικές Ομάδες Π.Θ.

Τα Μουσικά Σύνολα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ομάδα φωνητικής έκφρασης και οργανικά σύνολα) αποτελούνται από φοιτητές και φοιτήτριες των Τμημάτων του Πανεπιστημίου. Στόχος τους είναι η προώθηση της συλλογικής μουσικής δημιουργίας και της μουσικής καλλιέργειας των φοιτητών με κύριο μέσο τη φωνητική έκφραση.

Γραφείο Φυσικής Αγωγής Π.Θ.

Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προσβλέπει στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης των φοιτητών και φοιτητριών, την ενίσχυση του πνεύματος της ομαδικότητας μέσω της συμμετοχής τους στις πανεπιστημιακές αθλητικές ομάδες και στην προώθηση της ευγενούς άμιλλας.

Φεστιβάλ Πάου

Στο Φεστιβάλ Πάου (Παλαιά Μονή Πάου – Αργαλαστή Πηλίου) φοιτητές και φοιτήτριες, απόφοιτοι αλλά και συνεργάτες των Μουσικών Συνόλων του Π.Θ., συσπειρώνονται σε ομάδες καλλιτεχνικής έκφρασης και συλλογικής υποστήριξης των πολιτιστικών δράσεων του φεστιβάλ, που από το 2020 εντάσσεται στο μητρώο πολιτιστικών φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού.