Επιλογή Σελίδας

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2023-2024

Ενημερώνουμε τους/τις φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ότι οι αιτήσεις χορήγησης στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 έως και την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024, μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στην ειδική εφαρμογή για το στεγαστικό επίδομα https://stegastiko.minedu.gov.gr.

Σε όσες αιτήσεις απαιτηθεί από τους δικαιούχους η προσκόμιση πρόσθετων δικαιολογητικών για την αξιολόγηση της αίτησης, αυτά θα πρέπει, εντός 15 ημερών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, να αποστέλλονται ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά ή με φυσική παρουσία στις αρμόδιες υπηρεσίες της Φοιτητικής Μέριμνας του Π.Θ. https://www.uth.gr/zoi/foititiki-merimna/merimna-epikoinonia.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Να γίνεται οριστική υποβολή των αιτήσεων ώστε να εμφανίζεται ο αριθμός πρωτοκόλλου και η ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

Σας επισυνάπτουμε την αρ. πρωτ. 70084/Ζ1/21-06-2024 Εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού προς ενημέρωσή σας.

 

Aπό τη Δ/νση Φοιτητικής Μέριμνας

Η Αν. Προϊσταμένη Μαρία Κουκουβάνη